Μαθηματα Αγγλικων

 

 

 

Αποτελεί μία από τις συνολικά έξι επίσημες γλώσσες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μία από τις 23 επίσημες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου κατέχει τη δεύτερη θέση ως μητρική γλώσσα και την πρώτη ως ξένη γλώσσα με ποσοστό 51%, τη μοναδική επίσημη της Κοινοπολιτείας των Εθνών, ενώ χρησιμοποιείται και σε πολλούς ακόμη διεθνείς οργανισμούς.

 

Η γνώση της αγγλικής έχει καταστεί απαραίτητη σε ένα ευρύ εργασιακό φάσμα. Θεωρείται η γλώσσα του εμπορίου και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ σε πολλές χώρες, στις οποίες δεν αποτελεί επίσημη γλώσσα, είναι απαραίτητη ως προσόν για μεταπτυχιακές σπουδές και την εξεύρεση εργασίας.

 

Σήμερα:

 

- πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλον τον κόσμο μιλούν Αγγλικά,
- 75% της παγκόσμιας αλληλογραφίας είναι στα Αγγλικά,
- Το 80% των ιστοσελίδων στο Internet είναι στα Αγγλικά,
- Οι διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες γίνονται κατά κύριο λόγο στα Αγγλικά

 

Καλύπτουμε πλήρως την εκπαίδευση σε μαθήματα αγγλικών, για παιδιά και ενήλικες. Με εξειδικευμένο προσωπικό, διαδραστικό τρόπο μάθησης και πλήρη γνώση του τρόπου διδασκαλίας αγγλικών, στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών

The English House.

Αγγλικά

JUNIOR ΤΑΞΕΙΣ

 

JUNIOR A: Για παιδιά Β’ Δημοτικού

JUNIOR B: Για παιδιά Γ’ Δημοτικού

JUNIOR  A&B: Για παιδιά Γ/Δ Δημοτικού

 

SENIOR CLASSES

 

Για παιδιά από Τετάρτη δημοτικού και πάνω. Με την ολοκλήρωση κάθε επιπέδου οι μαθητές μπορούν να δώσουν τις αντίστοιχες εξετάσεις Cambridge, Young Learners.

 

Lower B2 / Proficiency C2

 

Για παιδιά που θέλουν να αποκτήσουν πιστοποιητικό επίπεδο B2 & C2 σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό κλίμακα CEFR και ανγνωριζμένα από την ΑΣΕΠ.  University of Cambridge FCE (B2) & CPE (C2), Universtiy of Michigan ECCE (B2) & ECPE (C2) και άλλα ποιστοποιητικά αναγνωρισμένα απο τον ΑΣΕΠ.  

 

Αναλαμβάνουμε και τη προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις καθώς και για τις εξετάσεις IELTS.