Σχετικά με εμάς

 

THE ENGLISH HOUSE ιδρύθηκε το 2014.  Στο THE ENGLISH HOUSE δίνουμε προσωπική προσοχή σε κάθε μαθητή μας και βεβαιώνουμε ότι οι μαθητές μας είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Κάθε χρόνο η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει  συναρπαστικά προγράμματα σπουδών για τους μαθητές μας όλων των επίπεδων και ηλικίες.

The English House

 

Το ΤΗΕ ENGLISH HOUSE ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ βρίσκεται στην οδό Αγίας Μαρίνας 23, στο Βέλο Κορινθίας. Η ποιότητα, η αξιοπιστία και τα αποτελέσματα έχουν καθιερώσει το Τhe English House ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ως ένα από τα καλύτερα σχολεία ξένων γλωσσών στην Κορινθία.

 

Στόχος

 

ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να εμπνέουμε τον μαθητή, δίνοντας κίνητρα για μάθηση. Η βιωματική διδασκαλία, τα project και η χρήση των πιο εξελιγμένων μεθόδων διδασκαλίας κάνουν το μάθημα αποτελεσματικό και ευχάριστο

 

Συνεργασίες

 

THE ENGLISH HOUSE ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ είναι μέλος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, του Ινστιτούτου Γκαίτε (Goethe Institut) και OSD Πιστοποίηση Γερμανικής Γλώσσας.  Είναι μέλος του Europalso και Palso Κορινθίας. Οι μαθητές του σχολείου συμμετέχουν σε εξετάσεις των παραπάνω επίσημων φορέων και παίρνουν πτυχία που αναγνωρίζονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης, THE ENGLISH HOUSE ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ είναι επίσημος συνεργάτης του Ελληνοαγγλικού Συμβουλίου. Αυτό σημαίνει ότι οι καθηγητές του σχολείου εκπαιδεύονται από συνεργάτες του Πανεπιστημίου Cambridge και συμμετέχουν σε εξειδικευμένα σεμινάρια εξετάσεων.

 

Διδακτικό προσωπικό

 

THE ENGLISH HOUSE ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ στελεχώνεται από αυστηρά επιλεγμένους καθηγητές υψηλού επιπέδου, πτυχιούχους φιολογίας, οι οποίοι επιμορφώνονται διαρκώς σχετικά με τις εξελίξεις στη διδακτική και την μεθοδολογία των ξένων γλωσσών.

 

Μέθοδοι διδασκαλίας

 

Το σχολείο μας χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας όπως διαδραστικούς πίνακες, ηλεκτρονικά βιβλία (ebooks) και μεθόδους e-learning, πρωτοπορώντας στον τομέα της εκπαίδευσης.

 

.

 

 

© 2021 the-english-house.gr

Διεύθυνση:

Αγίας Μαρίνας 23

Βέλο Κορινθίας

200 02

Ελλάδα

Τηλέφωνο:

+30 27420 34224

E-mail:

info@the-english-house.gr

enghouse.gr@gmail.com

Γίνε κοινωνικός